
Friss alapanyagok, napi minőség – Így működik a Hagymatikum fürdő étterme a Matusz-Vad támogatásával





Friss cikkeink
Alapanyagok és Ötletek
Receptek
Erdei gombás, vörösboros szarvaspörkölt
A vörösboros szarvaspörkölt természetéből fakadóan nem egy pikk-pakk étel, ez azonban egy egy egészen gyors verzió!
Interjúk
Győrffy Árpád és a Kollázs Étterem – 10 éve a magyar gasztronómia élvonalában
A Budapesten található Kollázs – Brasserie & Bar 2015-ös nyitása óta a Four Seasons Hotel Gresham Palace ikonikus gasztronómiai helyszín
Új kereskedelmi igazgatóhelyettes a Matusz-Vad Zrt. kereskedelmi részlegén
Fonth Tamás három éve csatlakozott a Matusz-Vad csapatához, pályafutását a cégcsoportnál pedig folyamatos fejlődés jellemezte. Tamás terü