Hozzávalók a Matusz-Vad/Gourmet Market kínálatából:
Kattintson az összetevőre, ha szeretné kipróbálni
- Libacomb sous vide 350- 400 g/cs
- Krokett Aviko 24 g/db 2,5 kg/cs
- Párolt káposzta almával DARTA 2,5 kg/cs
- Borskeverék féldurva Kotányi Gastro 750 g/doboz
Elkészítés:
A szuvidált (pácolt, ízesített, főzött, mélyfagyasztott) libacombot kiengedjük, sütőpapírra tesszük és 200 Celsius-fokos sütőben 20 perc alatt készre sütjük.
Felengedjük a mélyfagyasztott előre elkészített almás párolt lilakáposztát. Lábosban alacsony hőmérsékleten 5-6 perc alatt átmelegítjük. Tetszés szerint ízesíthetjük még almaecettel és barna cukorral, köménymaggal.
A mélyfagyasztott krokettet felengedés nélkül forró olajban néhány perc alatt készre sütjük.
Patkó Dávid kreatív chef konyhájából.