fbpx

A bajai hallé receptjét sok évre visszamenő hagyományoknak köszönhetjük. Mivel szegedi recept már van fent az oldalunkon, ezúttal a másik tábornak szerettünk volna kedveskedni!

Hozzávalók 4 főre:

A bajai hallé elkészítése:

  • A konyhakész pontypatkó szeleteket besózzuk, majd 2-3 órát állni hagyjuk.
  • Bográcsba tesszük a besózott halat és az apróra vágott hagymát, felöntjük a vízzel, és szépen felforraljuk.
  • Ha felhabzott, megszórjuk a pirospaprikával, belerakjuk a cseresznyepaprikát, és zubogtatva főzzük 30-35 percig.
  • A bajai hallét a hallal és előre kifőzött gyufatésztával tálaljuk.

Jó étvágyat!

Címkék: ,,,,,
Partner a sikeres vendéglátásban! 1994 óta szolgáljuk ki a magyar gasztronómiai piacot prémium minőségű alapanyagokkal, kifejezetten vendéglátóegységek, hotelek és profi séfek igényeire szabva. Az elmúlt évtizedekben több mint 10.000 elégedett ügyfelünket támogattuk megbízható partnerként.

Kapcsolódó cikk

Partnereink

Kövess minket!

INSTAGRAM

YOUTUBE