fbpx

Nekünk magyaroknak azt gondolom a legjobb spagetti sajttal és tejföllel készül, de érdemes kipróbálni ezt a tejszínes-lazacos verziót is. Nagyon finom és még könnyebben elkészíthető!

Hozzávalók 4 főre:

A tejszínes- lazacos spagetti elkészítése:

  • A tésztához egy lábasban enyhén sós vizet felrakunk forrni, majd beledobjuk a tésztát és 3 percig főzzük.
  • Közben a lazacot 2×2 cm-es kockákra vágjuk.
  • A fokhagymát felszeleteljük és olívaolajon, alacsony lángon dinszteljük egy serpenyőben, vigyázva, hogy ne égjen meg.
  • Ezután mehet rá a lazac, sózzuk, borsozzuk és felöntjük fehérborral.
  • Pár percig forraljuk, majd hozzáadjuk a tejszínt.
  • Mehet bele a durvára vágott petrezselyemzöld, a friss spenót, végül az egészet összeforgatjuk a kifőtt tésztával és már kész is a lazacos spagetti!

Jó étvágyat!

Partnereink

Kövess minket!

INSTAGRAM

YOUTUBE