Hozzávalók:
Kattintson az összetevőre, ha szeretné kipróbálni:
- Mangókocka DARTA
- Frischli Joghurt natúr UHT 3,5%
- Sajt Mascarpone Szarvasi
- Méz
- Zabpehely
- Dió
- Mogyoró
- Aszalt gyümölcs
- Vaj 82% belga
- Só
- Erdei áfonya GastroGarden
- Fahéj őrölt Kotányi gastro
Elkészítés:
A mézet és a vajat összeolvasztjuk egy serpenyőben, beleszórjuk a durvára vágott magokat, a fahéjat és egy csipet sót. Az egészet egy sütőpapírral kibélelt tálba tesszük, és 180 fokon, néha kevergetve 15-20 perc alatt megpirítjuk. Még melegen hozzáadjuk az apróra vágott aszalt gyümölcsöt.
A mangókockát egy kevés joghurttal és némi mézzel egy turmixgépben simára dolgozzuk, végül hozzáadunk 1 nagyobb evőkanál mascarponét, amit már csak egy hablapát segítségével dolgozunk el.
A házi granolát és a krémes mangó smoothie-t egy pohárba rétegezzük, friss mentával és áfonyával díszítjük.#