fbpx

Hozzávalók:

Kattintson az összetevőre, ha szeretné kipróbálni:

Elkészítés:

A mézet és a vajat összeolvasztjuk egy serpenyőben, beleszórjuk a durvára vágott magokat, a fahéjat és egy csipet sót. Az egészet egy sütőpapírral kibélelt tálba tesszük, és 180 fokon, néha kevergetve 15-20 perc alatt megpirítjuk. Még melegen hozzáadjuk az apróra vágott aszalt gyümölcsöt. 

A mangókockát egy kevés joghurttal és némi mézzel egy turmixgépben simára dolgozzuk, végül hozzáadunk 1 nagyobb evőkanál mascarponét, amit már csak egy hablapát segítségével dolgozunk el. 

A házi granolát és a krémes mangó smoothie-t egy pohárba rétegezzük, friss mentával és áfonyával díszítjük.#

Címkék:
Partner a sikeres vendéglátásban! 1994 óta szolgáljuk ki a magyar gasztronómiai piacot prémium minőségű alapanyagokkal, kifejezetten vendéglátóegységek, hotelek és profi séfek igényeire szabva. Az elmúlt évtizedekben több mint 10.000 elégedett ügyfelünket támogattuk megbízható partnerként.

Kapcsolódó cikk

Partnereink

Kövess minket!

INSTAGRAM

YOUTUBE