fbpx

Hozzávalók:

Kattintson az összetevőre, ha szeretné kipróbálni

  • Kapribogyó

Elkészítés:

Egy kevés olajon megfonnyasztunk néhány gerezd fokhagymát és egy kevés aprított vöröshagymát. Ezután rátesszük az édesburgonya darabokat, felengedjük egy kevés zöldség alaplével, puhára főzzük, majd a legvégén egy kevés tejszínt és néhány kocka vajat dobunk hozzá. Az egészet le turmixoljuk (A babérlevelet mindenképp távolítsuk el), hogy bársonyos pürét kapjunk. Ízlés szerint sóval borssal ízesíthetjük.

A felsorolt zöldségeket vajon meg pároljuk, a fogasféléket pedig a bőrénél ropogósra sütjük. Eközben dobhatunk mellé néhány gerezd citromot.

A Tálaláskor az ízletes burgonya püréből egy halmot képzünk a tányér közepén, a zöldségféléket ízlésesen köré helyezzük, majd rátesszük a tetejére bőrével felfelé a halfilét. A tetejére néhány szem kapri bogyót teszünk.

Címkék:
Partner a sikeres vendéglátásban! 1994 óta szolgáljuk ki a magyar gasztronómiai piacot prémium minőségű alapanyagokkal, kifejezetten vendéglátóegységek, hotelek és profi séfek igényeire szabva. Az elmúlt évtizedekben több mint 10.000 elégedett ügyfelünket támogattuk megbízható partnerként.

Kapcsolódó cikk

Partnereink

Kövess minket!

INSTAGRAM

YOUTUBE