fbpx

Hozzávalók:

Kattintson az összetevőre, ha szeretné kipróbálni

Elkészítés:

A gyalult tököt egy serpenyőben vajon elkezdjük pirítatni, közben sózzuk borsozzuk, felöntjük tejszínnel és jól meghintjük kaporral. Mikor a tök puha, egy részét kiszedjük, a maradékot pedig a tejszínnel együtt leturmixoljuk, majd leszűrjük. A burgonyagolyót megfuttatjuk vajon, majd durvára törjük és elkeverjük a maradék tökkel. 

A tőkehalat sózzuk, borsozzuk, majd vajon egy teflon serpenyőben mindkét felét megkérgezzük. 2-3 perc pihentetés után tálalhatjuk is.

Egy pasztás tányérba elhelyezzük a tökös törtburgonyát, rátesszük a halat, körbeöntjük a “tökfőzelék” mártással végül meghintjük kaporral.

Címkék:
Partner a sikeres vendéglátásban! 1994 óta szolgáljuk ki a magyar gasztronómiai piacot prémium minőségű alapanyagokkal, kifejezetten vendéglátóegységek, hotelek és profi séfek igényeire szabva. Az elmúlt évtizedekben több mint 10.000 elégedett ügyfelünket támogattuk megbízható partnerként.

Kapcsolódó cikk

Partnereink

Kövess minket!

INSTAGRAM

YOUTUBE